Erhverv

Her er de unge amerikaneres foretrukne app

Den vigtigste app for de unge er den app, hvor man kan købe ting fra. Men med flere forskellige tjenester under sine vinger er Facebook godt repræsenteret.

Her er de apps som de fleste unge amerikanere mellem 18-34 år har downloaded. Tilsammen giver det mere end 100 pct., da de ofte har flere. Klik på illustrationen for at se hele top-10 listen. Kilde: Statista.

Amazon.com er den app, som de fleste unge amerikanere mellem 18 og 34 år "helst ikke vil være foruden". Men også Facebook er stærkt repræsenteret og ejer flere af de mest efterspurgte apps på top 10-listen, skriver forbes.com.

Listen er udarbejdet af Statista baseret på tal fra Comscore. Comscore har spurgt et udvalg af unge om deres foretrukne apps.

Efter Amazon kommer Gmail og med Facebook på en tredjeplads.

Men "Facebook" dominerer reelt listen, da selskabet - foruden Facebook - også står bag apps som Messenger, WhatsApp og Instagram.

Facebook er den mest brugte app i USA, hvis man måler på antal månedlige brugere med 147 mio. amerikanere. Og med en penetration på 81 pct. af alle brugere af mobiltelefon. Det vil sige, at 8 ud af 10 med en mobiltelefon har downloadet Facebooks app.

Undersøgelsen fra Comscore viser desuden også, at de unge i stor stil bruger mobilen frem for anden elektronik.

Ud af den samlede tid de unge bruger med "et elektronisk apparat" sker det via mobiltelefon i 66 pct. af tiden og kun 23 pct. på en stationær computer (desktop), skriver forbes.com.

BRANCHENYT
Læs også