Serier

En stor, lysende isvaffel blev starten på en millionforretning

Et farverigt bagkatalog af lysende is-skilte, disneyfigurer og vakuumpakket hamstermad gør det svært at sammenligne Sky-Light med andre sydjyske virksomheder - medmindre de har lige så meget fart på forretningen. Søren Kjær Larsen er netop kåret som årets ejerleder i Sydjylland.

Årets Ejerleder 2017
Ejer og adm. direktør i Sky-Light, Søren Kjær Larsen, er uddannet cand.merc. fra CBS. Han har desuden en executive MBA. Han arbejdede under sin far i mange år, før han til sidst overtog virksomheden. Foto: Joachim Ladefoged.

Sky-Light kan virke som et lettere misvisende navn for en virksomhed, der producerer plastfolie og emballage frem for store ovenlysvinduer. Ikke desto mindre har navnet på ingen måde været en stopklods for den fremadstormende familievirksomhed, der med sin tilgang til ledelse, genbrug og plasticproduktion har taget titlen som Årets Ejerleder i Sydjylland.

Da Sky-Light fejrede nytår, kunne virksomheden i Varde glæde sig over sit bedste regnskab i mere end 50 år med en omsætning på mere end en kvart mia. kr. og en kulsort bundlinje, der på et år har vokset sig næsten dobbelt så stor...

Læs også