Karriere

Har du lyttet til dit otteårige barn i dag? Altså det indeni?

Ser du verden, som den er? Eller som den kunne være? Hvis vi glemmer at konsultere vores indre barn, går vi måske glip af noget, siger Wikke & Rasmussen.

Wikke & Rasmussen har lavet en film om en talende gås. Næste stop? Døden. Foto: Stine Bidstrup Over 30 år efter ”Sonny Soufflé Show” beder fans stadig de to garvede fjernsynsfolk om at stille op med strittende ”Fuk”-lillefinger som Brdr. Bisp. Foto: Stine Bidstrup I 1998 serverede de ellers succesfulde Wikke & Rasmussen Shakespeare-gryderetten ”Motello”, der kun blev set af 8.000 i biografen. De er stadig glade for filmen og forklarer billetsalget med, at ”Titanic” havde premiere samtidig. ”Gooseboy” bliver deres sjette spillefilm. 
Foto: Stine Bidstrup
    Michael Wikke og Steen Rasmussen er aktuelle med deres nye film ”Gooseboy”.
Foto: Stine Bidstrup Michael Wikke (th) og Steen Rasmussen er aktuelle med deres nye film ”Gooseboy”. Foto: Stine Bidstrup

Det er et sæt granvoksne mænd, der har bænket sig på den anden side af bordet. Uanset hvor meget man kniber øjnene sammen. Og uanset hvor meget de hævder at være et par otteårige drenge på indersiden. De siger, de er bittesmå børn og meget voksne mennesker på én og samme tid.

Hvis man lytter, kan man godt høre dem, børnene. Der er insisterende håb og joie de vivre som underlægningsmusik i Steen Rasmussens og Michael Wikkes talestrøm. Ordoptimisme sprøjter ud som pletfjerner til voksenlivets bekymringer...

BRANCHENYT
Læs også