Serier

Tivolis direktør holder roret lidt endnu: »Jeg kan ikke bare overlade ansvaret i en situation som denne«

Efter 24 år på posten går Lars Liebst på pension til september. Han begyndte i direktørjobbet, mens "den gamle have" var i vanskeligheder, og med et dagligt tab på 6 mio. kr. pga. coronakrisen er ringen sluttet.

Corona rammer verden
Hvor hårdt coronakrisen rammer Tivoli, er der endnu ingen der ved med sikkerhed. Men selvom krisen har forbitret enden på Lars Liebsts 24 år som direktør, går han på pension med rank ryg. Foto: Christian Lykking Normalt bliver det brugt som restaurationslokale for Nimb Gemyse, et af Tivolis 43 spisesteder. Men under coronalukningen er drivhuset i stedet blevet indtaget af hobevis af planter, mens gartnerne gør haven i stand. Foto: Christian Lykking De mange påskeliljer, som skulle have prydet haven i forbindelse med den oprindeligt planlagte sæsonåbning, måtte i stedet deles ud til Tivolis medarbejdere. Foto: Christian Lykking De udsprungne kirsebærtræer langs søen er et syn, som i denne omgang bliver forbeholdt Tivolis ansatte. Foto: Christian Lykking

»Da jeg startede, lovede jeg mig selv, at jeg i hvert fald ikke ville blive siddende i 25 år. Og så er det sket alligevel,« siger Lars Liebst, adm. direktør for Tivoli A/S.

Fra september er han officielt pensionist...

BRANCHENYT
Læs også