Karriere

Thomas Vinterberg sætter ord på sine chancer ved Oscar-uddelingen

Thomas Vinterberg befinder sig i Los Angeles, hvor det søndag afgøres, om han belønnes med en eller endda flere Oscar-statuetter for sin film ”Druk”.

Thomas Vinterberg er nomineret i to kategirier ved årets Oscar-uddeling. Arkivfoto: JEFF PACHOUD/AFP Thomas Vinterberg modtog forleden en BAFTA-pris for sin film "Druk": Søndag afgøres det, om han også premieres med en eller flere Oscar-statuetter. Fnstruktør Thomas Vinterberg (til venstre) og skuespiller Mads Mikkelsen er aktuelle med filmen 'Druk'.  Thomas Vinterberg til Oscar-nomineringerne hos Zentropa i Avedøre. Thomas Vinterbergs og Zentropas film Druk er nomineret til Bedste Internationale Film. Thomas Vinterberg og Susse Wold. Mandag 15. marts 2021. 

Det kommer næppe bag på nogen, at vi danskere er glade for alkohol. Vi er så glade for alkohol, at denne journalist føler sig nødsaget til - indledningsvist i dette interview - at forsikre Thomas Vinterberg om, at den lette snøvlen denne torsdag aften skyldes en netop overstået tandoperation og ikke utidig indtagelse af kølig Chardonnay.

»Ja, det kan enhver jo komme og sige,« udbryder Thomas Vinterberg grinende over en Zoom-forbindelse fra Los Angeles...

BRANCHENYT
Læs også