Karriere

Marianne Dahl stopper hos Microsoft

Efter seks år hos Microsoft fratræder Marianne Dahl sin stilling. Topposten overlader hun til sin spanske kollega.

Marianne Dahl siger farvel til Microsoft efter seks år. Foto: Stine Bidstrup

Marianne Dahl stopper som direktør for Microsofts salg og marketing i Vesteuropa. Det oplyser hun i et opslag på LinkedIn.

I seks år har Marianne Dahl været en af de ledende kræfter hos techgiganten Microsoft.

Det hele startede i 2015, da hun blev direktør for Microsoft Danmark og Island. Den post besad hun indtil 2019, hvor hun fik titlen som direktør for Microsofts salg og marketing i Vesteuropa.

»Det har været et privilegium at arbejde med så talentfulde mennesker i det danske datterselskab og Vesteuropa-området,« skriver Marianne Dahl på LinkedIn.

I opslaget roser hun sine kollegaer og tilskriver dem en stor del af æren for, at det har været muligt at transformere Microsoft, som har gennemgået en forretningsmæssig og kulturel udvikling de sidste seks år.

»Jeg har nydt arbejdet med bæredygtighed, mangfoldighed og digitalisering både internt og eksternt i offentlige og industrielle kommissioner. Jeg vil altid være en stolt Microsoftee og ser frem til at anvende læringen i fremtiden,« skriver Marianne Dahl.

Marianne Dahl overlader topposten til sin spanske kollega Pilar Lopez, som allerede tiltræder den 7. maj.

Det er endnu uklart, hvad den tidligere topleders egen fremtidige karriere byder på nu. Det skal den kommende tid bruges på at finde ud af, samtidig med at bestyrelsesposterne hos DFDS og TDC skal passes, oplyser Marianne Dahl.

Førend sin tid hos Microsoft har Marianne Dahl varetaget flere lederstillinger blandt andet hos Codan og TDC. Hun er 46 år gammel og uddannet cand. merc fra Aarhus Universitet.

Læs også
Top job