Karriere

Petra Nagel har skrevet en bog til andre unge Petra’er om sine bump på vejen – og det er hun ikke ene om

Tv-vært Petra Nagel brugte al sin energi som ung på at ville være en anden. Hun manglede en, som sagde, at det nok skulle gå. I en bog om sin ungdom skriver Petra Nagel sig ind i en tendens i litteraturen, hvor flere kvinder skriver om deres liv og sparker til privatlivets grænser.

Tove Ditlevsen, Vita Andersen og Karin Michaelis rykkede grænsen for privatlivet i litteraturen. Petra Nagel, Sofie Linde og Hella Joof m.fl. udfordrer også grænserne og insisterer på at få plads til deres egne erfaringer i litteraturen. Foto: Søren Bidstrup Petra Nagel. Så er det sagt. TV-værten Petra Nagel er aktuel med bogen "Ting jeg har lært da det var for sent". Så er det sagt. Petra Nagel i samtale med Sofie Linde om sin bog "Ting, jeg har lært, da det var for sent" hos Forlaget Lindhardt og Ringhof på BogForum 2021 i Bella Center i København, lørdag den 6. november 2021.. (Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix) »Jeg tror, de unge har brug for et kram og nogen, der siger, at det skal nok gå, selv om I ikke får 12 eller ikke vejer det, I gerne vil veje,« siger Petra Nagel, der med sin feltguide til voksenlivet, har skrevet sig ind i en tendens, hvor kvinder har brudt muren ned til privatsfæren. Foto: Petra Kleis Petra Nagel, tv-vært og forfatter - til JP Bøger.  Foto: Petra Kleis »Tænk over, hvorfor du får så mange tatoveringer, eller hvorfor du har sex med så mange mennesker? Det er nok ikke, fordi du har en libido, som går helt amok. Måske er det fordi, der er noget andet i vejen,« siger Petra Nagel, der vil have de unge til at forstå, at det hele nok skal gå. Foto: Petra Kleis

Afbleget hår, nåletynde øjenbryn og en piercing i underlæben.

Det kan være svært at forstille sig journalist og tv-vært Petra Nagel se sådan ud, men gennem sin ungdom og ind i voksenlivet havde hun en invaderende trang til at ændre sit hylster. ..

Læs også