Karriere

»Jeg kunne godt tænke mig, at arbejdet ikke har så meget magt over mit liv som nu«

Efter tre år med stress ramte Michelle Kristensen bunden, samtidig med at hendes virksomhed næsten gik konkurs. Derefter begyndte hun forfra på sin egen måde. Mød trænings- og ernæringseksperten til en samtale om frygten for at mislykkes og modet til at være doven.

Michelle Kristensen forsøger i en samtale med journalist og coach Pernille Rønnenkamp at finde ud af, hvad der skal til for, at hun kan sænke skuldrene noget mere i forhold til de høje krav, som hun stiller til sig selv i sit arbejde. Michelle Kristensen har skrevet en stor flok bøger om sundhed, hun er ekspert i "Go'Morgen Danmark" og så  hun lige deltaget i den seneste sæson af "Vild med dans". Nogle gange vill hun ønske, at hun kunne skrue lidt mere ned for sine krav til sig selv.  

Foto: Gregers Tycho Michelle Kristensen har skrevet en flok bøger om sundhed, hun er ekspert i "Go'Morgen Danmark" og så  hun lige deltaget i den seneste sæson af "Vild med dans". Foto: Gregers Tycho Michelle Krisensen har skrevet manga sundhedsbøger, er med i Go'morgen Danmark som madekspert. Og så har hun lige deltaget i "Vild med dans"Foto: Gregers Tycho Michelle Kristensen har skrevet en stor flok bøger om sundhed, hun er ekspert i "Go'Morgen Danmark" og så  hun lige deltaget i den seneste sæson af "Vild med dans". Nogle gange vill hun ønske, at hun kunne skrue lidt mere ned for sine krav til sig selv. Michelle Krisensen er her, der og allevegne i sin virksomhed. Hun kan godt drømme om at skrue lidt ned for de personlige forventninger til sig selv.  "jeg kunne godt blive meget bedre til at uddelegere," siger hun. Michelle Krisensen har skrevet manga sundhedsbøger, er med i Go'morgen Danmark som madekspert. Og så har hun lige deltaget i "Vild med dans"Foto: Gregers Tycho Michelle Krisensen har skrevet manga sundhedsbøger, er med i Go'morgen Danmark som madekspert. Og så har hun lige deltaget i "Vild med dans"Foto: Gregers Tycho Michelle Krisensen har skrevet manga sundhedsbøger, er med i Go'morgen Danmark som madekspert. Og så har hun lige deltaget i "Vild med dans"Foto: Gregers Tycho Michelle Krisensen har skrevet manga sundhedsbøger, er med i Go'morgen Danmark som madekspert. Og så har hun lige deltaget i "Vild med dans"Foto: Gregers Tycho

Michelle Kristensens mest stressede periode varede i tre år. I den tid fik hun prompte ondt i hovedet, når hun forsøgte at løbetræne. Hun kunne ikke huske navnene på sine medarbejdere, når de kom ind af døren, og hun sendte e-mails afsted til de forkerte. Hun tog på og sov dårligt.

»Jeg sov nærmest ikke i de år fra 2015-2018, så man skulle bare prikke til mig, så begyndte jeg at tude, men mest når jeg var alene. Jeg kunne sidde og tude hele vejen til et foredrag i Jylland og så dryppe mig med de der magiske tv-øjendråber, som giver friske øjne og så ahhh.«..

Læs også
Top job