Karriere

Wassim Hallal: »Jeg tror ikke, at det nye nordiske køkken vil være så fremtrædende i den danske gastronomi om tre til fem år«

Der er sket store ændringer på Restaurant Frederikshøj i 2021. Det kommer der også til i 2022, fortæller Michelin-kokken.

2021 har været et begivenhedsrigt år for restauratør Wassim Hallal med frasalg af en del af Restaurant Frederikshøj. 2022 vil også byde på store ændringer med ombygning og planer om nyindretning af den 4.000 kvm store have. Foto: Joachim Ladefoged

Corona har været hård ved restaurationsbranchen i 2021. Det gælder også for Restaurant Frederikshøj. Alligevel kom Michelin-restauranten ud af 2019/2020 med et overskud efter skat på 2,8 mio. kr. Det er 14. gang i træk med positive tal på bundlinjen for virksomheden.

»Vi er blevet en forretning, som folk synes er interessant at investere i. På det grundlag har jeg haft mulighed for at vælge, hvem jeg har lyst til at samarbejde med,« siger Wassim Hallal. ..

Læs også
Top job