Navne

Kopenhagen Fur-chef skifter til Løgismose - ny pelsboss er fundet internt

Det bliver Jesper Lauge Christensen, der overtager jobbet som topchef i Kopenhagen Fur efter Jesper Uggerhøj.

Kommerciel direktør for Kopenhagen Fur, Jesper Lauge Christensen, er med virkning pr. 1. december 2018 udnævnt til ny administrerende direktør for virksomheden. Han erstatter Jesper Uggerhøj, der 1. januar 2019 tiltræder som ny administrerende direktør i Løgismose Meyers. Foto: Helle Moos.

Kopenhagen Fur har fundet sin nye adm. direktør. Det bliver Jesper Lauge Christensen, der i dag er selskabets kommercielle direktør og han tiltræder den 1. december.

Han afløser Jesper Uggerhøj, der fra årsskiftet skal være adm. direktør i Løgismose Meyers.

»Jesper Lauge Christensen er en dygtig og erfaren branchemand, der kender alle led i vores værdikæde indgående, og derfor har han alle forudsætninger for at fortsætte den vigtige udvikling af Kopenhagen Fur som verdens førende bæredygtige pelshus,« siger bestyrelsesformand Tage Pedersen.

Jesper Lauge Christensen er uddannet ingeniør, og han har været ansat i Kopenhagen Fur de seneste 18 år blandt andet som produktionsdirektør, chef for skindindsamling og senest som kommerciel direktør.

»Jeg er nærmest opvokset sammen med virksomheden, hvor jeg blev ansat som nyuddannet ingeniør i 2001. Kopenhagen Fur er en virksomhed, som konstant er i rivende udvikling for hele tiden at sikre de danske pelsdyravlere bedst mulige rammevilkår og den bedst tænkelige platform for salg af verdens bedste minkskind. Det arbejde fortsætter ufortrødent,« siger Jesper Lauge Christensen.

BRANCHENYT
Læs også