Navne

»Udsigten minder mig om det liv, min mand og jeg har skabt sammen; om vores erobringer og om vores fejltagelser og om det, vi har fået til at gro«

50 år fredag: Malene Lei Raben kvittede chefjobbet. Siden har hun fået mere tid til sin familie og sin have, og så har hun fået skrevet sin første bog.

Malene Lei Raben holder gerne ferie med familien i italienske Ligurien eller i tyske Bayern. Om få dage skal hun dog endnu længere væk med sin datter. 
Foto: Martin Lehmann Malene Lai Raben, blogger på pol.dk. Malene Raben

Frem til begyndelsen af 2017 havde Malene Lei Raben i en årrække haft fart på karrieren. På hendes cv stod såvel cand. jur. og advokat som konsulent i Dansk Arbejdsgiverforening og lederstillinger i tv-produktionsselskabet Blu, på det københavnske spillested Vega og på TV 2 Danmark A/S.

Men for godt to år siden forlod Malene Lei Raben stillingen som chef for ekstern produktion og rettigheder på TV 2, og efterfølgende fastslog hun i et debatindlæg i dagbladet Politiken, at det skulle være slut med en karriere med arbejdstider, der strakte sig fra tidlig morgen til langt ud på aftenen...

BRANCHENYT
Læs også