Navne

»Det spændende er vejen til Himalaya, ikke at stå på toppen og nyde udsigten«

Jubilar: Adm. direktør John Bull Fisker har været 25 år i Ringkjøbing Landbobank, og selv om der er kommet jobtilbud, har han hele tiden set nye udfordringer i banken.

John Bull Fisker er glad for at være topchef i banken i Ringkøbing, hvor han bor med sin familie. Foto: Astrid Dalum John Fisker, bankdirektør i Ringkjøbing Landbobank.
Meget tyder på, at banken - der er landets 11. største - kommer med nyt rekordregnskab, og dermed understreger positionen som landets duksebank.

John Bull Fisker bliver aldrig færdig med Ringkjøbing Landbobank, hvor han blev ansat 1. januar for 25 år siden. Siden 2012 har han været topchefen med en årsløn på p.t. 6 mio. kr.

I årenes løb er han blevet tilbudt forskellige chefjob. Anderledes kan det ikke være, når man står i spidsen for et pengeinstitut, der ofte omtales som landets mest veldrevne bank. Hvilke stillinger, han har takket nej til, vil han ikke fortælle. I stedet forklarer jubilaren, hvorfor han bliver ved med at se udfordringer inden for Ringkjøbing Landbobank:..

BRANCHENYT
Læs også