Navne

Dansk avisejer i London: »Mit indtryk er, at avisen har den værste nedtur bag sig«

70 år mandag: Jens Torpe har boet og været avischef i London i godt 20 år. Han kalder det lidt traumatisk at fylde 70 år.

Jens Torpe var for 15 år siden med til at lancere City A.M., der henvender sig til især de flere hundredtusind personer, der går på arbejde i Londons finanskvarterer. Foto: City A.M. Jens Torpe er fra Silkeborg og nu manden bag Finansavisen CITY AM i London, men dog fotograferet i København. Jens Torpe er fra Silkeborg og nu manden bag Finansavisen CITY AM i London, men dog fotograferet i København. Til Go lørdag 221198 bag Facaden
Jens Torpe Direktør for TV3
Foto Torben Stroyer.

Da Jens Torpe voksede op i Silkeborg, boede han med sine forældre på grænsen mellem by og land. Sådan er det stadig, selv om mediechefen i godt 20 år har haft arbejdsplads og privatadresse i London. Han bor med sin hustru og deres datter ved Richmond Park, et grønt åndehul i den sydvestlige del af den britiske storby.

Mandag til fredag kører han turen med undergrundsbanen ind til det centrale London, hvor den gratis finansavis City A.M., som han er medejer af, holder til i et kontorbyggeri. ..

BRANCHENYT
Læs også