Navne

Han stod i spidsen for djøf’erne, da de overtog magten

70 år torsdag: I Mogens Kring Rasmussens 20 år som adm. direktør for Djøf voksede fagforeningen gevaldigt. Det samme gjorde djøf'ernes magt. Nu er han et helt andet sted i livet.

Mogens Kring Rasmussen nyder udsigten fra sin lejlighed på Islands Brygge og livet som pensionist. Da han gik på pension som adm. direktør for Djøf, traf han et bevidst valg om at sige endegyldigt farvel til arbejdslivet. 
Foto: Stine Bidstrup Mogens Kring Rasmussen overvejer at skille sig af med sin nuværende motorcykel, fordi den er meget tung. 
Foto: Stine Bidstrup Mogens Kring Rasmussen fylder 70 år. Foto: Stine Bidstrup

Alene medlemstallet siger en del. Da Mogens Kring Rasmussen blev adm. direktør for juristernes og økonomernes fagforening i 1997, havde Djøf godt 30.000 medlemmer. Da han gik på pension 20 år senere, var der over 90.000 med kontingent.

Tredoblingen af medlemstallet vidner ikke alene om en succes med at drive fagforening og realisere Mogens Kring Rasmussens erklærede mål om at gøre Djøf til en vedkommende sparringspartner igennem arbejdslivet og ikke blot et pligtmedlemskab...

Læs også