Navne

»I en lille bank tilrettelægger man forretningsmodellen, efter at man ikke skal have de komplekse problemstillinger«

60 år onsdag: Lars Frank Jensen er adm. direktør i Kreditbanken, der blev stiftet af tysksindede efter Genforeningen i 1920. En af hans fritidsinteresser er heste.

Bankdirektør Lars Frank Jensen dyrker i selskab med sin ægtefælle en interesse for dressurheste. Foto: Joachim Ladefoged Lars Frank Jensen begyndte i 1981 sin karriere som bankelev i Sydbank. Foto: Joachim Ladefoged Bankdirektør Lars Frank Jensen har en kort køretur fra sit hjemme til sin arbejdsplads. Foto: Joachim Ladefoged Portræt af Bankdirektør Lars Frank Jensen fra Kreditbanken der fylder 60 år. Hans store interesse er heste og dressurridning.

Bankdirektør Lars Frank Jensens runde fødselsdag falder sammen med 100-året for Genforeningen. Og selv om de to fødselsdage ikke har noget med hinanden at gøre, kan hans direktørjob i Kreditbanken i høj grad relateres til Genforeningen i 1920.

For uden den var Kreditbanken næppe blevet stiftet seks år senere. Den blev etableret i 1926 af det tyske mindretal i Danmark for at støtte op om mindretallets pengeforsyning...

Læs også
Top job