Navne

Direktør havde glædet sig til at skulle ud at snuse til træ. I stedet endte hun i sin kælder

Portræt: Annette Christensen ser frem til at realisere alle de udfarende planer, hun havde før coronakrisen som nyudnævnt direktør inden for Dansk Industri. Her er hendes fokus træ- og møbelindustrien.

Som direktør for Træ- og Møbelindustrien står Annette Christensen i spidsen for 300 medlemsvirksomheder og deres 12.000 ansatte. Foto:Stine Bidstrup Annette Christensen, direktør i DI, voksede op på Als og blev den første akademiker i sin familie. 
Foto: Stine Bidstrup Annette Christensen fyldte 50 år i april, og det skulle have været fejret med en rejse til Canada og New York. Men det fik corona lavet om på. Foto:Stine Bidstrup

I forvejen var det ikke den bedste timing, at der skulle ske en omfattende ombygning af villaen i Vanløse. Kort forinden var Annette Christensen nemlig tiltrådt som direktør for Træ- og Møbelindustrien under Dansk Industri med 300 medlemsvirksomheder og deres 12.000 ansatte. Men det blev endnu mere kompliceret. For netop som håndværkerne rykkede ind i huset, og familien på midlertidig basis flyttede i kælderen, kom corona-pandemien og nedlukningen af Danmark.

Så i stedet for som planlagt at køre rundt på de jyske landeveje for at besøge træ- og møbelvirksomheder og tale om grøn omstilling og nyt vækstpotentiale for de danske producenter kom Annette Christensen til at arbejde fra sin kælder, hvor hun talte om personalejura og hjælpepakker med virksomheder i overlevelseskamp...

BRANCHENYT
Læs også