Navne

»Det liv, man selv burde have levet, giver man videre til nogle andre«

40 år søndag: Christina Hagen er færdig. Færdig med at skrive bøger. Færdig med at være i centrum. Færdig med at give alle sine øjeblikke videre på skrift. Og så er hun færdig med at være i 30’erne, hvilket er »ret nederen«.

Christina Hagen bor i Herning, hvor hun også er opvokset. Hun har prøvet at bo i København, men flyttede tilbage, til hvor hun »bedre kan mærke sine følelser«. Arkivfoto: Jakob Lehmann/Ritzau Scanpix Christina Hagen bor i Herning, hvor hun også er opvokset. Hun har prøvet at bo i København, men flyttede tilbage, til hvor hun »bedre kan mærke sine følelser«. Foto: Gyldendal/Thomas Priskorn »Hagen udtales som den hage, du har i dit ansigt. Ikke “harken”,« står der som det første på Christina Hagens cv. Foto: PR

Christina Hagen samler på øjeblikke. Det har hun gjort i længere tid, end hun har skrevet bøger. Og bøger har hun skrevet en del af.

Men Christina Hagen vil ikke skrive bøger længere. For med bøgerne glider alle de øjeblikke, hun har samlet sammen, ned i tastaturet, ud på siderne, og så ind i boghandlen, hvor de bliver givet videre til nogle andre. Nu vil hun have de øjeblikke for sig selv. ..

BRANCHENYT
Læs også