Navne

»Når vi igen får positive smileyer, håber jeg, vi kan vinde kundernes tillid tilbage«

Portræt: Lars Hviid skal som adm. direktør for Burger Shack, der har været ude i en shitstorm, sikre en stigende omsætning og forhindre nye sanktioner fra Fødevarestyrelsen.

Under normale omstændigheder ville Lars Hviid have fritid til at spille lidt golf. Men for øjeblikket tager jobbet som topchef i Burger Shack stort set al hans tid. Foto: Søren Vendelbo Der er ifølge Lars Hviid kommet fokus på, at Burger Shack ikke længere kan tilbyde kunden at købe en burger med mediumstegt kød. Det har tidligere været en - af Fødevarestyrelsen - kritiseret praksis. Foto: Søren Vendelbo Lars Hviid voksede op i Mern syd for Præstø ​på Sydsjælland, men har boet i Aarhusområdet, siden han blev cand. merc. fra Handelshøjskolen. Foto: Søren Vendelbo

Tidligere spiste 63-årige Lars Hviid sjældent en burger. Men det har ændret sig, siden han for tre uger siden blev adm. direktør i Burger Shack med 15 restauranter. Og som han siger:

»Det har da været en fin oplevelse, og jeg kommer nok til at spise flere af Danmarks bedste oksekødsburger. Men i øvrigt kan jeg også vælge at få en mere traditionel frokost her på kontoret.«..

BRANCHENYT
Læs også