Navne

Det kan et svendebrev føre til: Topfigur i Dansk Byggeri og direktør for 150 medarbejdere

50 år onsdag: Næstformand i Dansk Byggeri, Christian Dahl Pedersen, overtog sammen med sin bror faderens firmanavn og har løftet virksomheden op til 150 medarbejdere.

Christian Dahl Pedersen er murermester med 150 mand nord for København, næstformand i Dansk Byggeri, oldermand i Københavns Murerlaug og har flere andre kasketter. Foto: Stine Bidstrup. Christian Dahl Pedersen har altid vidst, at han ville være murer, men han tog en matematisk studentereksamen, inden han fik svendebrev som murer. At være leder for 150 medarbejdere har han derimod lært hen ad vejen. Foto: Stine Bidstrup. Christian Dahl Pedersen ser frem til fusionen af Dansk Byggeri ind i Dansk Industri 1. september. Han frygter på ingen måde, at byggeriet drukner i den nye store arbejdsgiverorganisation, men tror på større gennemslagskraft f.eks. i forhold til EU. Foto: Stine Bidstrup.

Stillinger og tillidsposter står nærmest i kø: Murermester og direktør, næstformand i Dansk Byggeri, oldermand i Københavns Murerlaug, skønsmand og mægler i tvister inden for byggeriet.

Christian Dahl Pedersen har meget at se til, men først og fremmest er han murermester og direktør for godt 150 medarbejdere i sit og broderens murerfirma i Kvistgård nord for København...

BRANCHENYT
Læs også