Navne

Chef i Bioporto: »Hvis det ikke går så godt, må man tage øretæverne«

60 år søndag: Peter Mørch Eriksen kæmper en hård kamp for at forløse potentialet i Bioporto. Mentaliteten om aldrig at give op kommer fra opvæksten i det nordjyske.

Peter Mørch Eriksen, topchef i Bioporto, bruger blandt andet sin fritid sammen med sin kæreste og den sammenbragte familie i et sommerhus i Nordsjælland, hvor havkajakken luftes. Foto: Gregers Tycho »Min mor sagde tidligt til mig, at en god mand gør gode gerninger, men gode gerninger gør ikke en mand god,« siger Peter Mørch Eriksen, der står i spidsen for Bioporto. Foto: Gregers Tycho.

Hvis han var typen, der gav op, havde han nok allerede gjort det. Peter Mørch Eriksen har i mere end syv år kæmpet en benhård kamp for som topchef at forløse potentialet i diagnostikselskabet Bioporto.

Indtil videre med tvetydig succes og flere store nedture undervejs. Alligevel er han stadig på jagt efter drømmen, og troen på en stærk fremtid er intakt...

BRANCHENYT
Læs også