Navne

Dansk topchef: Finanskrisen var værre end krisen under corona

60 år torsdag: Peter Hecht-Hansen var under finanskrisen øverste chef for Euler Hermes i Danmark. Nu er han direktør i Allianz Global Corporate & Specialty.

Peter Hecht-Hansen, topleder i Allianz Global Corporate & Specialty, glæder sig til den dag, hvor det igen bliver muligt at rejse til familiens resort på Gran Canaria. Foto: Gregers Tycho Peter Hecht-Hansen fortæller, at de ansatte mest af alt har arbejdet hjemmefra under coronakrisen, og selskabet vil fremadrettet prioritere hjemmearbejde højt. Foto: Gregers Tycho Peter Hecht-Hansen og resten af familien benytter flittigt deres sommerhus ved Isefjorden. Foto: Gregers Tycho

Det kræver ikke meget betænkningstid for den erfarne forsikringsmand at svare, når han bliver bedt om at fortælle om den enkeltstående begivenhed, som har påvirket ham mest i de snart 40 år, han har arbejdet i forsikringsbranchen.

For Peter Hecht-Hansen skiller finanskrisen sig nemlig ud. Også sammenlignet med den nuværende coronakrise. For når man lever af at afdække finansiel risiko, så var finanskrisen noget af en mundfuld. På det tidspunkt sad den snart 60-årige direktør i Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) som øverste chef for Euler Hermes i Danmark. ..

Læs også