Navne

Anders Enevoldsen: Booztlet skal have en omsætning som flugter med den i Boozt

Portræt: Anders Enevoldsen stiler som ny managing director for Booztlet efter, at outletplatformen matcher Boozts omsætning om få år.

Anders Enevoldsen, her i selskab med sit yngste barn, sønnen Louie, udtrykker store ambitioner for den vækst, som Booztlet kan opnå.
Foto: Lars Krabbe. Anders Enevoldsen kom til Boozt i 2018. Forinden havde han i 10 år arbejdet med at vurdere markeder og virksomheder.
Foto: Lars Krabbe. Anders Enevoldsen er vokset op på den københavnske vestegn. Han bor med sin familie på Frederiksberg, men rykker snart videre til Valby.
Foto: Lars Krabbe. Anders Enevoldsen går ikke op i motion, men læser gerne en bog. Den seneste, som optog ham, passede med hans tilgang til et job.
Foto: Lars Krabbe.

Egentlig ville Anders Enevoldsen lige som sin far arbejde inden for reklame og marketing. Men faderen, der havde sit eget reklamebureau, rådede ham til at lade være, og i stedet endte Anders Enevoldsen med at blive cand. merc. i økonomi og finansiering fra Copenhagen Business School.

»Men med mit nye job bevæger jeg mig faktisk ind på marketingområdet,« konstaterer Anders Enevoldsen, der fylder 37 år den 1. marts...

BRANCHENYT
Læs også