Navne

Pia Eienstrand Junker har taget hele vejen fra ufaglært kontorhjælp til adm. direktør

Portræt: Pia Eienstrand Junker er blevet topchef i forsikringsmæglervirksomheden Hansson & Partners. Hendes karriereforløb har været alt andet end snorlige.

54-årige Pia Eienstrand Junker er blevet topchef i  forsikringsmæglervirksomheden Hansson & Partners A/S. Hun har i forbindelse med et salg af virksomheden afløst firmaets stifter, Klaus Hansson.
Foto: Kasper Heden Andersen Pia Eienstrand Junker blev i 2003 ansat i Hansson & Partners som mæglerassistent. I 2006 blev hun forfremmet til forsikringsmægler for internationale virksomheder og danske koncerner.
Foto: Kasper Heden Andersen Derhjemme er det Pia Eienstrand Junkers mand, der står for stort set alt det praktiske. Og så er han god at sparre med, fortæller hun. 
Foto: Kasper Heden Andersen

”Patience” er et hit med det amerikanske rockband Guns N’ Roses, som Pia Eienstrand Junker er fan af, og sangens grundlæggende budskab om at udvise tålmodighed passer godt til hendes karriereforløb. Det har nået en foreløbig kulmination med udnævnelsen til adm. direktør i forsikringsmæglervirksomheden Hansson & Partners.

Da Guns N’ Roses udgav rockballaden i 1989, var Pia Eienstrand Junker først snedkermedhjælper i Høegh Inventar og siden ufaglært kontorhjælp i Ribe Kommune. Her var hun ansat indtil 1991, hvorefter hun begyndte på Grindsted Handelsskole for at tage en HH. ..

BRANCHENYT
Læs også