Navne

»Jeg ville aldrig arbejde for en virksomhed, der ikke har som mål at bidrage til, at mine børn vokser op i en god verden«

Portræt: Natalie Shaverdian Riise-Knudsen, der er født i Iran, bliver finansdirektør i Cowi. Det er missionen, potentialet og menneskene, der trækker.

Natalie Shaverdian Riise-Knudsen mener, at der er for få kvindelige ledere i Danmark, og danske virksomheder går efter hendes mening helt indlysende glip af talent. Foto: Stine Bidstrup Natalie Shaverdian Riise-Knudsen bor tæt på Skovshoved Havn, hvor hun og familien elsker at gå hen for at fiske. 
Foto: Stine Bidstrup Allerede i 2011 blev Natalie Shaverdian Riise-Knudsen udpeget som et af talenterne i dansk erhvervsliv, nu tager hun et skridt højere op ad karrierestigen som ny finansdirketør i Cowi. 
Foto: Stine Bidstrup

Hun har været udråbt som talent stort set hele sin karriere, er gået fra det ene gode job til det andet og tager nu et skridt op som ny finansdirektør i ingeniør- og arkitektvirksomheden Cowi.

Men svensk-iranske og dansk gifte Natalie Shaverdian Riise-Knudsen betragter sig stadigvæk først og fremmest som mor til sine tre børn i alderen tre til otte år, og hun kunne ikke drømme om at have et arbejde, der ikke også handler om deres fremtid...

Læs også
Top job