Navne

Peter Bruun går ikke på kompromis med, hvad han synes er rigtigt

60 år fredag: Peter Bruun har været topleder i Schulstad, Pågen og Lagkagehuset, og han er på forskellig vis stadig involveret i en stribe virksomheder.

Peter Bruun arbejder som både investor, bestyrelsesmedlem og direktør. Sidstnævnte er han i ISH Spirits. Foto: Stine Bidstrup Peter Bruun stod i flere år i spidsen for Lagkagehuset, men så kom han i klemme imellem modsatrettede ønsker blandt ejere og stiftere.
Foto: Stine Bidstrup Peter Bruuns lederkolleger, familie og venner følger ham på Spotify, hvor han har kreeret forskellige lister med såvel ny som ældre musik. Foto: Stine Bidstrup

Peter Bruun elsker at kreere playlister på den digitale musiktjeneste Spotify. Han har blandt mange andre kreeret en playliste med afrikansk musik og med hiphopgenren gangsta rap, og så samlede han for nylig en playliste under den poetiske titel ”Endelig sol i glasset” med popsange fra danske og udenlandske kunstnere.

Blandt numrene er britiske Jungles dansehit ”Keep Moving”, og som direktør, bestyrelsesmedlem og investor har Peter Bruun med en cand. merc. fra CBS, en MBA fra IMD og konsulenterfaring fra McKinsey & Co. i bagagen været i konstant bevægelse inden for især fødevarebranchen. ..

Læs også
Top job