Navne

Markedsdirektør og musikelsker: Jacob Schmidt slapper af fra jobbet med musik i sin musikhule

50 år fredag: Jacob Schmidt har efter en årrække i mediebranchen fokus på el og grøn omstilling som markedsdirektør i NRGI. Når han for alvor skal slappe af, spiller han musik.

Jacob Schmidt har skiftet mediebranchen ud med energisektoren og udtrykker stolthed over at være en del af en grøn omstilling. 
Foto: Rikke Kjær Poulsen Når Jacob Schmidt har fri fra jobbet i NRGI, holder han af at høre og spille elektronisk musik i hjemmet i Risskov. 
Foto: Rikke Kjær Poulsen Jacob Schmidt, der er markedsdirektør i energiselskabet NRGI, fylder 50 år den 3. september. Siden den 23. marts sidste år har Jacob Scmidt været markedsdirektør i energiselskabet NRGI med over 200.000 kunder og hovedsæde i Aarhus. 
Foto: Rikke Kjær Poulsen

Typograferne var stadig nøglemedarbejdere, og digitaliseringen havde endnu ikke gjort sit indtog på redaktionsgangene, da Jacob Schmidts karriere tog sin begyndelse på Jyllands-Posten.

Han kalder det selv ukristeligt mange år siden, at han første gang trådte ind på avisen, og han ser tilbage på sine over 20 år på Jyllands-Posten som en tid, hvor den teknologiske udvikling accelererede, essentielle faggrupper som typograferne forsvandt, og digitaliseringen overtog stadig flere arbejdsopgaver. ..

Læs også
Top job