Navne

Finn Jäger-Rasmussen fra Terma: »På overfladen kan jeg virke fredelig og harmløs, men jeg er som chef afklaret og direkte«

60 år tirsdag: Finn Jäger-Rasmussen er lederskikkelse i Terma. Han er helt grundlæggende drevet af at opnå gode resultater. Når han kører hjem fra arbejde, hører han gerne høj heavy metal.

Finn Jäger-Rasmussen er senior vice president, technology & innovation, i Terma i Lystrup uden for Aarhus. Foto: Mads Andreas Frost Finn Jäger-Rasmussen tog i mange år sammen med sin storebror til koncerter og festivaler, og under skjorten har han en T-shirt fra svenske Sweden Rock Festival på. Foto: Mads Andreas Frost Finn Jäger-Rasmussen voksede op med musiknavne som Led Zeppelin og Deep Purple. Men han er ikke alene nostalgiker, for han lytter også til ny musik. Foto: Mads Andreas Frost Finn Jäger-Rasmussen lærte som ung derhjemme, at han måtte tjene sine egne penge for at kunne komme til koncerter. Foto: Mads Andreas Frost

Finn Jäger-Rasmussen, senior vice president i teknologivirksomheden Terma, har i det meste af sit liv haft en passion for musikgenren heavy metal.

Det var en onkel, der introducerede Finn Jäger-Rasmussen og hans to år ældre storebror for musikgenren og navne som Deep Purple, Black Sabbath og Led Zeppelin, og i tidens løb blev brødrene et makkerpar til utallige koncerter og festivaler herhjemme og i Sverige. ..

Læs også