Navne
BREAKING

Jens Erik Zebis, ny direktør for Star: »Det er meget tilfredsstillende at beskæftige sig med noget, der virkelig giver mening«

Portræt: Jens Erik Zebis bliver ny direktør for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Det sker på et tidspunkt, hvor mange virksomheder skriger på arbejdskraft.

Jens Erik Zebis, ny topchef i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, begyndte som teenager at arbejde i sin fritid og nåede forbi en pølsefabrik, et stormagasin og et døv-blinde center. Foto: Stine Bidstrup Jens Erik Zebis træner i sin fritid børn i Lyngby Boldklub og mener, at trænerjobbet har gavnet ham som chef. Foto: Stine Bidstrup Jens Erik Zebis kommer fra Aalborg, men bor i Lyngby nord for København med sin hustru og deres to børn. 
Foto: Stine Bidstrup

Jens Erik Zebis afholder sig fra programerklæringer og siger diplomatisk, at han »glæder sig til at se sit skrivebord«, når han tiltræder som direktør for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, også kendt som Star.

En ting er dog sikkert. Blandt rapporterne og analyserne øverst i bunken ligger Stars seneste såkaldte rekrutteringssurvey...

Læs også