Navne

Christina Dideriksen, produktionsdirektør i Unicon: »Min mor er mit forbillede. For hun brød med traditionerne og gik foran som kvindelig leder«

Portræt: Christina Dideriksen er bosat på Bornholm, men arbejder som produktionsdirektør for Unicon med fabrikker rundt om i resten af Danmark.

Christina Dideriksen er gået fra topchef i Bornholms Lufthavn med knap et halvt hundrede ansatte til produktionsdirektør i Unicon med cirka 350 medarbejdere under sig. 
Foto: Jakob Lerche Christina Dideriksen er forbruger af både film, bøger og musik - med favoritnavne som Coldplay og Foo Fighters. Foto: Jakob Lerche Christina Dideriksen lægger vægt på at trække stikket i weekenden og tilbringer gerne tid i haven, når hun holder fri. Foto: Jakob Lerche

Tidligere var Christina Dideriksen i næsten otte år adm. direktør i Bornholms Lufthavn. Nu tager hun ofte flyet herfra for at kunne komme på arbejde som produktionsdirektør i Unicon, producent og leverandør af færdigblandet beton til professionelle og private kunder.

Når hun skal til betonvirksomhedens kontor på Avedøre Holme ved Hvidovre tager det en time, fra hun går ud ad døren hjemme i Rønne, til hun træder ind i sit kontor. ..

Læs også
Top job