Navne
BREAKING

Torben Fristrup, ejer og formand: »Jeg vil ikke være en af de sure gamle mænd, der ikke kan finde ud af at overlade udviklingen til en yngre direktion«

70 år søndag: Selv om Torben Fristrup har skruet ned for arbejdsmængden, har han stadig betydelige ejerskaber og bestyrelsesposter. Han er blandt andet formand for superligaklubben AaB.

Torben Fristrup var i en årrække topchef i Cubic, hvor han nu er bestyrelsesformand. Samme post har han i superligaklubben AaB. Foto: Mads Frost Torben Fristrup lægger ikke skjul på, at han stod model til en hård opdragelse som dreng, og en gang imellem kunne faderen godt finde på at slå ham. Foto: Mads Frost Torben Fristrup, bestyrelsesformand. Foto: Mads Frost Torben Fristrup og ægtefællen har siden 1978 boet i et parcelhus i Vestbjerg, en forstand til Aalborg, og de holder stadig af at bo her. Foto: Mads Frost Torben Fristrup, bestyrelsesformand. Foto: Mads Frost.

Torben Fristrup byder indenfor i villaen i Vestbjerg, en forstad til Aalborg, med en stilfærdig besked om at være stille. Barnebarnet Cornelius er nemlig lige blevet lagt til at sove.

Da vi har fået sat os ved spisebordet i stuen, lægger Torben Fristrup ikke skjul på, at han har det godt med at være farfar og morfar, og uden tøven kalder han sig gerne pensionist. ..

Læs også