Navne

Kenneth Ramstrup, mangemillionær: »Selv om man har mange penge, kan det ikke undgås, at der undervejs opstår bekymringer«

70 år fredag: Kenneth Ramstrup, der var direktør i Pandora, er god for et stort trecifret millionbeløb og bruger en del af sin tid på at investere.

Kenneth Ramstrup blev ansat i Populair Smykker, som ungdomsvennen Per Enevoldsen stod bag, og som siden blev til Pandora. Foto: Stine Bidstrup Kenneth Ramstrup arbejder 20-30 timer om ugen, men ser gerne, at det bliver mindre i de kommende år. Til højre blander Luna sig i fotograferingen.
Foto: Stine Bidstrup Kenneth Ramstrup har sin egen lounge på Brøndby Stadion. Han er stor fan af fodboldholdet, som er forsvarende superliga-mestre. Foto: Stine Bidstrup

Det tager blot fem minutter for Kenneth Ramstrup at køre i sin grå Volvo XC 60, der med en masse ekstraudstyr løber op i 900.000 kr., fra barndomshjemmet ved Tårnvej i Rødovre Kommune til den villa, han købte for 13 år siden. Den ligger i yderkanten af kommunen og med udsigt til Damhussøen.

Selv om afstanden er kort, er der en verden til forskel på hans liv dengang og nu. ..

Læs også
Top job