Navne

Nana Ejlers, ny direktørskikkelse i NCC, skal sætte sit præg på de største og mest komplekse bygge- og anlægsprojekter

Portræt: Nana Ejlers, ny markeds- og projektdirektør i NCC, er arkitektuddannet og har arbejdet i Rambøll og Bygningsstyrelsen.

Nana Ejlers, der er blevet markeds- og projektdirektør i entreprenørvirksomheden NCC, er i løbet af sin karriere blevet stadig mere optaget af ledelse. Foto: Nicolai Lorenzen Nana Ejlers drømte som teenager om at blive modedesigner. Siden tog hun en uddannelse som bygningsarkitekt og blev ansat i Henning Larsen Architechts. Foto: Nicolai Lorenzen Nana Ejlers bor med sin familie i Nyboder i det indre København, og de holder ofte ferie i sommerhuset på Bornholm. Foto: Nicolai Lorenzen Nana Ejlers havde en god læseoplevelse med ”Gopler ældes baglæns”, som er skrevet af Nicklas Brendborg. Den fandt hun interessant, fordi den gav et overblik over den nyeste forskning om, hvordan vi får et langt liv. Foto: Nicolai Lorenzen

Nana Ejlers har i løbet af sin 20 år lange karriere bevæget sig fra at arbejde med detaljen til at have fokus på det samlede billede, og hun er gået fra at være en del af en medarbejderstab til at blive en del af ledelsen.

I december er hun tiltrådt som markeds- og projektdirektør i entreprenørvirksomheden NCC Danmark efter to år som afdelingsleder i rådgivningsvirksomheden Rambøll. Forinden var hun kontorchef i godt fem år i Bygningsstyrelsen, og tilbage i begyndelsen af årtusindet arbejdede hun i fire år som projekterende arkitekt i Henning Larsen Architects, et af landets mest kendte arkitektfirmaer. ..

Læs også
Top job