Navne

Maria Elgaard Hamm, ny HR-chef: »Irma er i HR-sammenhæng en spændende virksomhed på grund af både sin historie og sine nye visioner«

Portræt: Maria Elgaard Hamm skal som HR-chef i Irma sikre trivsel og fællesskabsfølelse i dagligvarekæden. Hun har tidligere arbejdet med HR i ISS og DHL.

Maria Elgaard Hamm, der er blevet HR-chef i Irma, arbejdede i flere år i DHL, hvor hun var udstationeret i både Schweiz og Sverige. Foto: Coop Maria Elgaard Hamm skal inden 1. april 2022 have besøgt samtlige Irmabutikker. Langt de fleste af dem ligger i hovedstadsområdet. Foto: Coop

Maria Elgaard Hamms karriereforløb med lederposter inden for HR i store og kendte koncerner som Mærsk, DHL, ISS og nu Irma begyndte ved et tilfælde for 25 år siden. Dengang havde hun efter at være blevet markedsøkonom en ambition om at søge ind på jurastudiet.

I ventetiden tjente hun penge med to forskellige job. I det ene var hun leder for en stor gruppe sæson-ansatte på spisestederne i Zoologisk Have. I det andet var hun receptionist på et advokatkontor, og her bad en af partnerne hende om at holde et indlæg i den VL-gruppe, han var medlem af, om at være ung, kvinde og leder. ..

Læs også
Top job