Navne

Morten Eldrup-Jørgensen er advokat og driver samtidig et succesrigt firma: »Det eneste, man kan diskutere, er, om jeg har for meget på tallerkenen«

60 år onsdag: Morten Eldrup-Jørgensen er partner i et advokatfirma, samtidig med at han driver en sportsteknologivirksomhed sammen med sin bror.

Morten Eldrup-Jørgensen er både advokat og ejerleder. Her ses han på den byggeplads i Hørsholm, hvor Trackmans nye kontordomicil bliver opført. Foto: Sofia Busk Morten Eldrup-Jørgensen fortæller, at han tænker længere over tingene end sin bror, og så er han b-menneske. Foto: Sofia Busk Morten Eldrup-Jørgensen har en 15-årig søn fra et tidligere forhold. Når de er på ferie sammen, er omdrejningspunktet ofte golf eller skiløb. Foto: Sofia Busk

Det er svært at skrive et portræt om Morten Eldrup-Jørgensen, som alene handler om ham. For han hænger tæt sammen med sin bror, den tre år ældre Klaus Eldrup-Jørgensen. De bor tæt på hinanden, og familierne er flettet sammen over tre generationer, og de to brødre var som yngre begge fremragende golfspillere.

Det selskab, MK Ventures, de stiftede i 1986, er moderselskab for deres primære livsværk. Det er Trackman, som mange kapitalfonde ville give en formue for at eje. Men det er ikke til salg. ..

Læs også
Top job