Serier

Flere europæiske lande har strammet coronagrebet – igen

Særligt Spanien og Belgien er blandt de lande, som på ny er i færd med at genindføre restriktioner som følge af stigende smittetal.

Corona rammer verden
Spanien er et af de lande, der oplever en bekymrende stigning i antallet af coronasmittede. Senest har både Storbritannien og Tyskland ændret deres rejsevejledninger til landet. På billedet ses en strand på ferieøen Mallorca. Foto: Jaime Reina/AFP Tourists joke at Palmanova Beach on the Island of Mallorca on July 27, 2020. - Tour operator TUI has cancelled all British holidays to mainland Spain from today until August 9, after the UK government's decision to require travellers returning from the country to quarantine. (Photo by JAIME REINA / AFP)

Udvidede regler for, hvornår man skal bære mundbind. Genindførte forsamlingsforbud. Og regeringer, der på ny strammer deres rejsevejledninger for specifikke lande og regioner.

En stribe europæiske lande oplever en stigning i antallet af coronasmittede, og udviklingen har fået sundhedsmyndigheder og magthavere flere steder til at genindføre restriktioner for at undgå yderligere opblussen af virussen. ..

Læs også
Top job