Podcast
0

Tommy Ahlers' skifte til politik, slagsmålet om Radius og bobletider i dansk tech

Vi har inviteret minister Tommy Ahlers (V) i studiet til en snak om karriereskiftet fra investor til politik, hvor vi også vender ugens største historier i dansk erhvervsliv.

Hent alle afsnit af Bundlinjen direkte i iTunes.

(01:14) Tommy Ahlers er den nye dreng i ministerklassen, hvor han nu har været siden i sommer. Vi har hevet den tidligere McKinsey-mand, direktør, investor og nuværende minister for uddannelse og forskning i studiet til en snak om det markante karriereskift.

(16:24) Slagsmålet om Radius fortsætter. Selvom Socialdemokratiet og SF har blokeret for det varslede salg af Ørsteds elforretning, Radius, er processen på ingen måde skrinlagt. Ørsted leder stadig efter en måde at afhænde deres guldæg og fortsætter selskabets investeringer i havvind. En børsintroduktion nævnes på rygtebørsen, og energiselskabet Seas Nve spøger i kulissen.

(26:50) Techaktierne styrtbløder, og værdisættelserne i Norden er ”hjernedøde”, lyder det fra investor Martin Thorborg. Er det bobletider i techland? Alle er enige om, at tech kommer til at spille en enorm rolle i erhvervslivet fremover, men hvordan sørger vi for, at de store danske pengekasser investerer i de spirende danske techselskaber?

I studiet: Tommy Ahlers, virksomhedsredaktør Søren Linding og debatredaktør Magnus Barsøe.

Lyt til Bundlinjen direkte her.

BRANCHENYT
Læs også