Podcast

Danske Banks hvidvasksag blandt verdens største og erhvervslivet blev valgets taber

Årets finansskandaler blev endevendt, og der var hårde ord til erhvervslivets top, som helt forsvandt i valgdebatten. Samtidig gav Netcompanys topchef indblik i selskabets første år på børsen i en særudgave af Bundlinjen fra årets Folkemøde i Allinge på Bornholm.

Hent alle afsnit af Bundlinjen direkte i iTunes.

(01:24) Én efter en har finansskandalerne rullet det seneste år, og især Danske Banks hvidvasksag har trukket de største overskrifter. Men hvor stor en skandale har hvidvaskdagen egentlig vokset sig til på en skala fra 1-10, og hvordan påvirker de mange finansskandaler andre danske virksomheder?

(10:56) Valgets helt store taber blev erhvervslivet. Så hård lyder dommen fra Netcompanys topchef André Rogaczewski, der mener, at det er tid til, at erhvervslivet kommer mere i øjenhøjde med befolkningen. Men hvorfor er topcheferne ikke slået igennem i valgkampen, og hvad skal der til?

(23:20) Det er et år siden, at champagnepropperne sprang og Netcompany kom på børsen. Men hvordan har it-selskabet klaret rejsen, og hvorfor er der ikke flere danske selskaber, der følger trop?

I panellet: Adm. direktør i Netocompany André Rogaczewski, politisk kommentator Mads Christian Esbensen, virksomhedsredaktør Søren Linding og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

Lyt til Bundlinjen her eller hent alle afsnit direkte i iTunes.

BRANCHENYT
Læs også