Podcast

Tumult på direktionsgangen i Alm. Brand og Rasmus Jarlov revser borgerlig splittelse

Vi har inviteret den 42-årige konservative profil og tidligere erhvervsminister, Rasmus Jarlov, i studiet til en snak om Danske Bank-skandalen, Finanstilsynet og den borgerlige borgerkrig.

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes eller lyt til alle afsnit her direkte her.

(00:55) Halløj i Nordhavn. Der har været tumult på direktionsgangen i landets 4. største forsikringsselskab, Alm. Brand, hvor man skilte sig af med topchefen igennem 18 år. Man fyrer direktøren, men holder fast i strategien, lød det i sidste uge. Men da regnskabet kom tirsdag, var man vendt påen tallerken og ville nu ændre næsten alt. Det har været et helt igennem uskønt forløb, lyder vurderingen i studiet.

(11:20) »De kommer ikke over spærregrænsen.« Det nystiftede liberale parti, Fremad, spås ikke en lang fremtid af den tidligere konservative erhvervsminister Rasmus Jarlov, som også kalder det et »rimelig betydeligt problem«, at den borgerlige blok fragmenteres yderligere. Vi har inviteret den 42-årige Jarlov i studiet til en snak om Danske Bank-skandalen, Finanstilsynet og den borgerlige borgerkrig.

I studiet: Kommentator Anders Heide Mortensen, finansordfører Rasmus Jarlov (K) og debatredaktør Magnus Barsøe.

FINANS giver dig overblik
Erhvervslivet og verden er i forandring i disse dage, hvilket har betydet store omvæltninger og en stor strøm af nyheder. Vi udvælger hver dag de væsentligste erhvervsnyheder og samler dem i vores nyhedsbreve.
Tilmeld dig her
BRANCHENYT
Læs også