Podcast

Podcast: Er mænd klar til barsel, er bestyrelsesformænd overbebyrdet og er nye børsnoteringer egentlig hypen værd?

Hvis flere kvinder skal nå toppen i dansk erhvervsliv, må mændene mere på barsel, mener DI's topchef.

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(00:43) Mænd skal mere på barsel. I hvert fald, hvis det står til Lars Sandahl Sørensen, topchefen i landets største erhvervsorganisation, DI. Hvis det skal lykkes at få flere kvinder til tops i dansk erhvervsliv, så må en del af barslen øremærkes til mændene, lyder det fra adm. direktør Lars Sandahl Sørensen. En meget opsigtsvækkende melding, der varsler nye tider i DI, mener panelet.

(11:20) De vil ikke klynke, men. Arbejdsbyrden for landets bestyrelsesformænd er vokset markant, og bunken af opgaver og rapporteringer kan blive så stor, at der simpelthen ikke er tid til at gøre sig strategiske tanker. Det fortæller Lars Rasmussen, der både er bestyrelsesformand for Coloplast, Lundbeck og snart Ambu i et interview med Finans. Er bestyrelsesformændene simpelthen kommet på overarbejde?

(20:18) I denne uge fik vi en børsdebut. E-sportsselskabet Astralis Group, som står bag det danske Counter Strike-hold Astralis, er blevet børsnoteret på First North. Selskabet er op mod noteringen blevet yderst hypet, og selskabet er blevet vurderet til en markedsværdi på mere end 500 mio. kr. Men hvorfor denne hype – og er dette selskab i tråd med andre hypede aktier mon det værd?

I studiet: Virksomhedsredaktør Søren Linding, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

BRANCHENYT
Læs også