Serier

Podcast: Krisen eskalerer i B&O, ”ordentligheds-kulturen” hersker, og ender 2020 blot i tom grøn snak?

En ny ordentlighed og et grønt fatamorgana? Panelet giver deres bud på, hvad erhvervslivet vil tale om i 2020.

Nu gør de negative renter ondt

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(00:46) Fire nedjusteringer på kun ét år. Bang & Olufsen er i massive problemer, og investorerne har sendt aktien i frit fald. Efter kun 70 dage på direktørposten i B&O har Kristian Teär måttet erkende, at selskabet er i kommerciel krise, men strategien vil han ikke pille ved. Men er det nu også klogt, og hvordan skal selskabet vriste sig fri fra krisens kløer?

(11:35) 2020 står for døren, og panelet giver sit bud på, hvad årets største emner bliver. Anders Heide Mortensen peger på, det han kalder ”den nye ordentligt”. For man kan ikke længere slippe af sted med ting, der var helt legitimt for 5-10 år siden. Særligt for den finansielle sektor kan der komme nogle aha-oplevelser i det nye år, lyder det.

(19:21) Går den grønne omstilling hen og bliver et grønt fatamorgana i 2020? Det vil virksomhedsredaktør Søren Linding holde et vågent øje med. For der er uden tvivl stor opbakning til, alt hvad der er grønt og bæredygtigt – så stor, at det bliver mistænkeligt. For hvem er egentlig klar til at betale, når regningen kommer?

I studiet: Virksomhedsredaktør Søren Linding, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

BRANCHENYT
Læs også