Podcast

Podcast: Falcks topchef taler ud, nanoselskab i uføre og Jesper Buchs demokratiopgør

Bundlinjen kan fejre jubilæum med episode nr. 100 - og har denne gang med Falcks topchef Jakob Riis som ekstra gæst ved mikrofonen til en debat om Falcks skandalesager og vej ud af krisen.

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

Bundlinjen kan fejre jubilæum med episode nr. 100 - og har denne gang Falcks topchef Jakob Riis som ekstra gæst ved mikrofonen til en debat om Falcks skandalesager og vej ud af krisen.

(01:08) Falcks topchef Jakob Riis er gæst i programmet. Et dyk ned i Bundlinjens arkiv afslører, at Falck har været podcastens udkårne emne hele syv gange gennem årene. For med en milliardgæld, en betændt konkurrencesag, hvor Falck brugte ufine metoder mod konkurrenten Bios – og en bøde på 30 mio. kr. -  Danmarkshistoriens største bøde i en konkurrencesag – der har Falck været på noget af en rutsjetur. Jakob Riis fortæller om de seneste to år som topchef, og vi debatterer Falcks fremtid.

(14:14) Det danske teknologiselskab Act. Global er i problemer. Næsten 200 investorer har smidt penge i selskabet, der har udviklet en form for bakteriedræbende teknologi. Håbet var, at det kunne udvikle sig til en kæmpe succes på verdensplan – men nu er Act. Global pludselig begyndt at tabe mange millioner, og Erhvervsstyrelsen har besluttet, at selskabet skal ses efter i sømmene.

(23:13) Iværksætter-ikonet Jesper Buch, der er berømt fra DR’s tv-program Løvens Hule, har i en opslag på LinkedIn forslået et nyt folkestyre herhjemme. Han foreslog, at Danmark skulle prøve at sætte 75-100 håndplukkede mænd m/k til at styre staten i stedet for de 179 i Folketinget. Men hvad siger panelet til den slags politiske forslag?

(32:05) Bundlinjen kan fejre jubilæum. Afsnit nr. 100 fejres med en lille quiz med panelet.

I studiet: Falcks adm. direktør Jakob Riis, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen, virksomhedsredaktør Søren Linding og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

Læs også