Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Podcast: Hjælpepakkerne slipper op, DI-chefens krise og Lagkagehuset evige shitstorm

Lagkagehuset kæmper fortsat med at overbevise danskerne om, at de ikke snyder med skatten, men man godt kan skal købe sin kaffe og croissant hos dem. Men ting, der ikke kan forklares, kan ikke forsvares, lyder det for panelet.

Corona rammer verden

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(00:48) Der er sendt milliarder ud i hjælp til dansk erhvervsliv. Onsdag kom regeringens tre uafhængige økonomiske eksperter på banen med en ny rapport. I den anbefaler de at udfase de største hjælpepakker så hurtigt som muligt efter den 8. juli, hvor de udløber. Men er dansk erhvervsliv klar til ikke længere at være på støtten? Og hvad har vi egentlig lært af coronakrisens mange hjælpepakker?

(11:35) I landets største erhvervsorganisation DI er topchefen nervøs for, at danskerne i takt med, at de igen kan komme ud og spise en god middag og blive klippet hos frisøren, glemmer krisebevidstheden. »Folk vil tro, vi er i gang igen, men det er vi ikke i industrien,« lyder det fra Lars Sandahl Sørensen. Men er det vigtigt for dansk erhvervsliv, at vi holder fast i krisen?

(21:14) Lagkagehuset er endt i en sand shitstorm efter, TV2 bragte en historie om, at flere danske selskaber som Sportsmaster, Synoptik, Babysam – og altså Lagkagehuset – flittigt har taget imod penge fra de politiske hjælpepakker, alt imens de er delvist ejet af selskaber i lande, som ses som skattely-lande. Torsdag var Lagkagehuset endnu engang ude og forklare sig i en annonce i de store dagblade, men hvorfor er de endt i massivt stormvejr – og hvorfor er blæsten endnu ikke løjet af?

I studiet - og med på telefon: Kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen, virksomhedsredaktør Søren Linding og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

BRANCHENYT
Læs også