Podcast

Podcast: Landstrænerens opgør med spilreklamer, Aldis umulige image og milliardopkøb på vej i mobilbranchen

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(00:48) Kasper Hjulmand har knap sat sig til rette på trænerbænken for det danske herrelandshold i fodbold, før han er endt i et opgør med spilreklamer. Hjulmand ser nemlig gerne, at spilreklamer forbydes - der er blot lige det men, at Danske Spil er blandt fodboldlandsholdets sponsorer, der hvert år sender millioner til fodbolden.

(08:33) Ingen elsker Aldi. Et nyt regnskab fra den tyske discountkæde afslører, at 2019 blev til et underskud for kæden på over 500 mio. kr. Dermed har Aldi Danmark samlet tabt omkring 2,4 mia. kr. de seneste 10 regnskabsår. Men hvorfor er Aldi den store taber i den danske discountkrig?

(21:40) Et nyt muligt milliardopkøb i telebranchen kan være på vej. I hvert fald har energikoncernen Norlys nu meldt åbent ud, at de står klar til at smide mange penge efter et mobilselskab. For ifølge topchefen Niels Duedahl er det helt afgørende for Norlys-koncernens fremtid, at man får en fod inden for på det danske mobilmarked. Men hvorfor?

I studiet: Kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen, virksomhedsredaktør Søren Linding og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

BRANCHENYT
Læs også