Podcast

Podcast: Ståle Solbakkens fyring, Danske Banks ledelsessvigt og de sære selskaber på First North

Ugens panel består af direktør i EjendomDanmark Jannick Nytoft, prof. bestyrelsesmedlem Lars Sander Matjeka og kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen.

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(01:07) Hvem tager ansvar i Danske Bank for skandalerne? Berlingske og TV2 har på det seneste afsløret, at Danske Bank i årevis har indkrævet for meget gæld fra mange tusinde kunder. Nu er jagten gået ind på, hvor længe banken reelt har kendt til problemerne – og ikke mindst, hvilke chefer, der vidste hvad - og hvornår. Og så er formand Karsten Dybvad nu ude og undskylde. Men er det godt nok?

(10:56) Ugens undren: Hvordan håndterer man som topchef bedst en fyreseddel? Fodboldtræner Ståle Solbakken stod søndag frem på TV3 Sport og talte ud efter, at han i oktober blev fyret i FC København. Et interview, hvor han skarpt kritiserer ledelsen i FCK. Men er det den rigtige måde at tackle en fyring?

(19:24) Waturus vand-eventyr krakelerer. Finans har de seneste uger kunnet fortælle om det danske selskab Waturu, der påstår at have skabt en banebrydende ny vandvarmer – men produktet er aldrig kommet i produktion. Alligevel lykkedes det i 2019 at børsnotere Waturu på minibørsen First North – først med succes – men så drattede aktiekursen med omkring 90 pct. Men kan man overhovedet stole på selskaberne på vækstbørsen – eller skal man som investor helt holde sig væk?

(29:14) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Direktør i EjendomDanmark Jannick Nytoft, prof. bestyrelsesmedlem Lars Sander Matjeka, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

Læs også
Top job