Serier

Podcast: Nemlig.com i shitstorm, erhvervslivets farvel til kunstigt åndedræt og de tæmmede erhvervsorganisationer

Ugens panel består af forfatter Hanne Sindbæk, politisk ledelsesrådgiver Lars Barfoed og kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen.

Corona rammer verden

Hent alle afsnit af Bundlinjen i iTunes, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(01:08) Nemlig.com i shitstorm efter nye afsløringer. Kunderne er strømmet ind hos onlinesupermarkedet Nemlig.com på det seneste, der samtidig har ansat i rekordtempo. Men succesen ser ud til at have sin pris. I weekenden afslørede Politiken kritisable forhold for chaufførerne, og nu vil Nemlig.com have en advokatundersøgelse og en whistleblowerordning i stand. Men hvad siger panelet til Nemlig.coms håndtering af sagen?

(12:45) Ugens undren: Er erhvervslivets organisationer mon blot blevet til politikernes tjenere? I en klumme på Finans står der, at der er; »noget er i gære, og det er ikke gode nyheder for erhvervslivets store organisationer. Der er ansatser til oprør bag frontlinjen.« Klummen er skrevet af Anders Heide Mortensen, så hvad er det for et oprør, der udspiller sig?

(22:15) Er det tid til at vinke farvel til hjælpepakker? De mange politiske hjælpepakker, der har holdt hånden under erhvervslivet gennem krisen, er nu til debat. Som det står nu, vil dansk erhvervsliv fortsat have adgang til de generelle hjælpepakker frem til den 30. juni i år. Men i organisationer som DI og Dansk Erhverv presser man på for, at pakkerne ikke ophører foreløbigt - men spørger man flere økonomer, ja så er det ved at være tid til at vinke farvel til hjælpepakkerne. Hvad mener panelet?

(30:33) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Forfatter Hanne Sindbæk, politisk ledelsesrådgiver Lars Barfoed, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Maria Kehlet.

Læs også