Serier

Podcast: SAS i livskamp, den usynlige coronakrise og de kvæstede iværksættere

Ugens panel i Bundlinjen består af erhvervssociolog og forfatter Rikke Østergaard, erhvervskommentator Henrik Ørholst og kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen.

Corona rammer verden

Hent alle afsnit af Bundlinjen i Apple Podcast, Spotify eller lyt til alle afsnit direkte her.

(01:25) SAS – har flyselskabet snart brugt sine ni liv?

SAS’ nye topchef Anko van der Werff siger, at flyselskabet nu kæmper for sin overlevelse, og det fik aktiekursen til at falde med 15 pct. Er det forhandlingstaktik, eller er SAS nået til det sidste i rækken af selskabets ni liv?

(13:40) Coronakrise – hvilken coronakrise?

Det vælter ud med rekordregnskaber fra både danske og udenlandske virksomheder. Bankerne tilbagefører hensættelser, fordi deres kunder faktisk har det betydeligt bedre end frygtet. Er erhvervslivet overhovedet ramt af en coronakrise? Har virksomhederne gjort al pessimisme til skamme?

(21:54) Hvorfor brænder iværksætterne sammen?

Vi elsker iværksættere, der brænder for deres ideer – men et studie viser, at de ofte ender i stress og mentale problemer.. Er det prisen for skabertrangen, eller skal vi tage et opgør med hypen om, hvor fedt det er at være iværksætter?

(33:53) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Erhvervssociolog og forfatter Rikke Østergaard, erhvervskommentator Henrik Ørholst, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og journalist Lone Andersen.

Læs også