Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Dette er værre end krig

1,3 mia. indere er bundet til deres hjem, efter at premierminister Narendra Modi har lukket landet ned for at stoppe spredningen af covid-19.

Corona rammer verden
Medlemmer af trafikpolitiet i den sydlige delstat Andhra Pradesh folder deres hænder i en respektfuld gestus, mens de beder trafikanter om at bære maske og blive hjemme i de 21 dage, nationen er lukket ned i et forsøg på, at bremse coronaudbruddet i Indien. Foto: Idrees Mohammed/Reuters Politi i delstaten Punjab patruljerer foran  Hall Gate monumentet i provinshovedstaden Amritsar under regeringens nedlukning af landet. Som led i bekæmpelsen af covid-19 er alle indere beordret til at blive hjemme i 21 dage og kun komme ud i strengt nødvendige ærinder.
Foto: NARINDER NANU / AFP. Beboere i et slumkvarter i provinshovedstaden Ahmedabad i Gujarat modtager deres pakke med fødevarer. Den indiske regeringen har lovet at sikre alle føde nok i de 21 dage, landet er lukket ned og uddeler blandt andet gratis ris og linser.
Foto: REUTERS/Amit Dave. Kunderne til et supermarked i den indiske by Ahmdabad står i cirkler tegnet på jorden udenfor, mens de venter på at få adgang til markedet. Der bliver kun lukket få kunder ind ad gangen for at undgå smittefaren, og cirklerne sikrer, at de ventende udenfor holder afstand.
Foto: SAM PANTHAKY / AFP. Indere i kø foran et lokalt apotek i Siliguri. De står med afmålte mellemrum for at holde den sociale distance for at minimere smitterisikoen. Hele Indien er blevet lukket ned for at bremse coronaepidemien, og folk kan kun forlade deres hjem i legale ærinder, som for eksempel at hente medicin.
Foto: Diptendu DUTTA / AFP.

BANGKOK

Dette er den hidtil mest omfattende og mest dramatiske operation under en coronakrise, der hver dag sender nye tragiske, traumatiske og overvældende uventede bølger gennem den globale landsby: Indien er blevet lukket ned...

BRANCHENYT
Læs også