Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Efterskoler, storcentre og madsteder kan åbne igen, men det vil ske i flere etaper

Efter to måneders nedlukning kan danskerne snart tage på café og i storcenter. Efterskolerne får også lov til at åbne igen, og det udløser jubel i Aarhus.

Corona rammer verden
En ny aftale betyder, at hjemsendte efterskoleelever fra bl.a. BGI Akademiet får lov til at afslutte skoleåret i fællesskab. Fra højre ses Nicole Kocaman, Anna Grønning Andersen, Liva Hammerich Lux Toft og Camilla Kirch Groth. Foto: Marie Ravn Regeringen og partilederne mødtes til de afsluttende forhandlinger om genåbningens fase to på Marienborg. (Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix) Landets efterskoler får igen lov til at modtage elever som her på Bøvlingbjerg Idrætsefterskole. Det sker fra den 18. maj. 
Arkivfoto: Casper Dalhoff Caféer og restauranter kan fra den mandag d. 18. maj slå dørene op for gæster både ude og inde, men skal overholde krav om plads og afstand. Arkivfoto: Joachim Ladefoged.

Snart vil det igen blive muligt at drikke en kop kaffe på en café, shoppe tøj i et storcenter og sende sine ældre børn i folkeskole, men det vil blive under helt andre former end før coronakrisen.

Det står klart, efter at Folketingets partier torsdag aften indgik en aftale om næste fase i genåbningen af Danmark...

BRANCHENYT
Læs også