Serier

Bilkøerne er tilbage – flere biler på vejene end før coronakrisen

Biltrafikken er nu kraftigere end i ugerne før krisen, også de rejsende i den kollektive trafik er på vej tilbage. Især i busserne.

Corona rammer verden
Der er flere biler på vejene, end før coronakrisen brød ud i marts. Og det har der været hele ugen.. Illustration: Rina Kjeldgaard Der er nu flere biler og især lastbiler på motorvejene end før coronakrisen. Her er det trafik på motorvejen mellem Vejle og Horsens. Foto: Christian Lykking Trafik på motorvejen ved Vejle og Horsens. 

Foto: Christian Lykking Under coronakrisen kørte togene stort set tomme rundt. Nu er passagererne på vej tilbage. Her er det et IC4-tog på Odense Banegård. Foto: Brian Karmark Trafik på motorvejen ved Vejle og Horsens. 

Foto: Christian Lykking

Hvis du de seneste dage har siddet i kø på motorvejen på vej til eller fra arbejde, er du ikke den eneste.

Der er nemlig flere biler på vejene, end før coronakrisen brød ud i marts. Og det har der været hele ugen. I søndags var der for første gang flere biler på vejene, end før krisen brød ud, og hele denne uge har trafikmængden ifølge dugfriske tal fra Vejdirektoratet ligget 3-4 pct. højere end de tilsvarende ugedage i uge 9 (i februar), før krisen, som Vejdirektoratet sammenligner med...

BRANCHENYT
Læs også