Politik

DF-formand om fremtid: »Jeg skal mærke efter. Har jeg det, der skal til?«

Dansk Folkeparti står i partiets dybeste krise nogensinde. Kristian Thulesen Dahl har kæmpet for at skabe klarhed om partiets politik igen. Men er den til at forstå nu så?

Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, er klar over, at Dansk Folkeparti skal være mere klar i sine politiske udmeldinger. Det gælder f.eks. i forhold til EU, hvor målsætningen stadig er at få Danmark ud. Foto: Gregers Tycho Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, på Asminderød Kro i Fredensborg. Foto: Gregers Tycho Den 50-årige Kristian Thulesen Dahl vil ikke sætte navn på sin arvtager i DF. Han er ikke meget for at udpege kronprinser og kronprinsesser. Foto: Gregers Tycho

Om et par timer kommer de lokale DF’ere til møde med formand Kristian Thulesen Dahl på Asminderød Kro i Nordsjælland. Der er hvid dug på bordet og dækket op til middag. Det er en af mange aftener i år, som formanden har dedikeret til drøftelser med baglandet. Fordi Thulesen Dahl og Dansk Folkeparti siden valgnederlaget den 5. juni 2019 har set indad i forsøget på at bringe partiet ud af krisen. Det er det, vi skal tale om i dag, inden de andre kommer. Om krisen og vejen ud af den. Om, hvor partiet står. Om hans egen fremtid. Om den næste formand.

Kan det genrejses?..

BRANCHENYT
Læs også